דקירות בגב תחתון ובשוק רגל ימין

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/08/2009 | 15:03 | מאת: שי

שלום, היום חשתי מספר פעמים בדקירות בו זמנית, בגב תחתון ובשוק רגל ימין, כמו כן בכל משך היום מרגיש "זרימה" ברגל. הסטוריה: סובל מכאבי גב, צוואר, בעיות בעצב במרפק שמאל שגורמים לעיתים לנימול בכף יד שמאל וכמו כן ישנה המנגיומה ברגל ימין (מלידה). ברור לי שבדיקת רופא הכרחית לאור המצב..אך עד שאראה רופא... בכל זאת מבקש לדעת מה יכול להיות פשר הדקירות האלו היום? בתודה מראש, שי.

זה נשמע כגירוי שרשי - כלומר גירוי של שורש העצב בעמוד השדרה - הגורם לגירוי כאב רדימנות וכדומה לאורך הרגל - זה לרוב עקב דיסק בולט או פרותץ אך יכולות להיות גם סיבות אחרות . בכל אופן לא נשמע כבעיה מדאיגה אבל בהחלט לא כדאי להזניח או להתעלם ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תורים: 054-7478864

25/10/2013 | 12:52 | מאת: אסף

סובל מפריצת דיסק חודשיים עם סימנים זהים

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה