כמה ברקסין מותר לקחת? האם יש תחליף?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/10/2008 | 22:12 | מאת: עדינה דולב

משהסתבר שארקוקסיה, אתופן וטרמדקס אינם משככים את הכאבים העזים ברגלי, המוקרנים מבקע + בלט בין חוליות הגב התחתון, עברתי להשתמש בברקסין. כדור כל 12 שעות, בשבוע הראשון החזירו לי את איכות החיים שלא ידעתי מזה חודשים. כשבועים צרכתי כדור אחד ביום - היתה תזכורת עמומה לכאב, אך בהחלט נסבלת. במהלך כל השבוע שאחריו, צרכתי 2 כדורים בלבד, ואחרי מספר ימים נוספים ללא כדור, הכאבים שבו, כמעט במלוא העוצמה.. האם מותר ברקסין לקחת בלי הגבלה? האם הגוף מתרגל ומפסיק להגיב? * כל הטיפולים נערכו בהמלצה רפואית.

הוא דומה לשאר נוגדי הדלקת וגם אותו יש לקחת בצורה אחראית ולא בלי הגבלה - לפי הנחיות הרופא המטפל\ ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il

06/02/2010 | 11:57 | מאת: ריקי

שלום לדר' רנד , בעקבות נפילה בבית על הגב וקשיי נשימה נשלחתי לצילום רנטגן והתברר כי נגרם לי תמת בחולינ t11.האורטופד נתן לי ברקסין - כדור אחד ליום . יש לי שתי שאלות ף האם מותר לקחת יותר מכדור אחד ? האם קיימת אפשרות שהתמת ייגמר / ישתפר ? אני כשלושה שבועות לאחר הנפילה ויש לי כאבים חזקים מאד במיוחד בזמן ישיבה .

25/05/2013 | 15:04 | מאת: מיכל

יש רופאים שצריך לשלול להם את הרשיון אני קיבלתי ברקסין לכאבי גם חזקים ולקחתי כל ארבע שעות ורק היום אני מגלה שמותר אחד ביום

12/02/2015 | 18:17 | מאת: gili naor

קבלתי ברקסין מהאורטופדית כמה זמן אפשר לצרוך את הברקסין

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה