כאב עצבי עוצמתי אין סופי !

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/06/2008 | 23:30 | מאת: חנה

לפני כשלוש שנים החלקתי בעת ניקוי הבית נפלתי על עצם הזנב והישבן שבוע לאחר מכן החלו כאבים עוצמתיים באיזור חוליה L5 -L4 כאשר הכאב מורגש בשני צדדי החוליות (גב תחתון שמאלי וימני) כאשר בצד השמאלי מורגש כאב עוצמתי ביותר עם הקרנה לעצמות הירכיים (שמאל וימין) ולאורך השוק והקרסול של רגל שמאל בלבד. הכאב הינו תמידי ועקבי ללא הפוגה ערכתי בדיקות מקיפות הכוללות: שתי בדיקות MRI עמוד שידרה גבי מותני ואגן תוצאות הבדיקות היו תקינות ללא ממצא ! עברתי בדיקת c.t שהראתה שאין עדויות לפריצות דיסק או אי אלו הצרויות בתעלה גם תוצאת בדיקה זו היתה תקינה כמו כן עברתי שתי בדיקות של מיפוי עצמות תוצאת הבדיקה הראשונה היתה תקינה בתוצאת הבדיקה השנייה נתגלתה עקמת גבית לאורך עמוד השידרה טופלתי במגוון הטיפולים האלטרנטיביים שכללו: רפסלקסולוגיה, שיאצו, דיקור - אצל בועז ישעיהו ,פזיוטרפיה -קופת חולים מאזג'ים רפואיים, כירופרקטיקה - דוקטור רונן מנדלזיץ מרפאת בית הרופאים תל אביב , כירופרקטיקה - מתיחות +דיקור מחטים לוהטות +פולסים חשמליים אצל דוקטור גיא אלמוג ממרפאת שיר'ם בבית חולים אסף הרופא טיפול על ידי נאורולוג דר ואדים קרפוב במגנטים ועיסוי עמוק כמו כן טופלתי באופן פרטי אצל פרופ' דוד ניב ז'ל אשר הזריק לי קוקטל סטרואידים למקום הכאב לאחר מכן טופלתי במרפאת כאב בתל אביב אצל דר תמר ישר אשר הזריקה לי סטרואידים (זריקת אפידורל) במשך הזמן קבלתי משלל הרופאים משככי כאבים למינהם כגון : אטופן נרקוקסיה אקספו אלטרול אשר לא הקלו על הכאב ! לסיכום הכאב העוצמתי ביותר מתרכז באגן בסקרום מיותר לציין ששלל סוגי הטיפולים שציינתי לא הועילו לי במאומה ! הכאב העוצמתי לא מרפה איכות חיי נפגמה משמעותית יותר ואני מרגישה שמזה שלוש שנים אני שורדת מיום ליום אבקש את עזרתך בתודה מראש חנה (גילי הוא 48 ועברתי 4 לידות בחיי

כמובן שקשה מאד ליעץ ולפתור בעיה כל כך מורכבת בלי בדיקה ובלי לעיין בצילומי הרנטגן וההדמיה שלך אבל אם תרצי אשמח לראותך ליעוץ במרפאתי לפי מיקוד מקום הכאב והממצאים בהדמיה (שאיני בטוח שאכן איןם בה דבר כפי שכתבת) אפשר לשקול אולי טיפול שעדין לא קבלת ואולי יעזור לך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד שדרה www.isc.co.il

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה