פריצת דיסק צווארי גב עליון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/01/2017 | 13:46 | מאת: יוני

איך לישון לאחר פריצת דיסק צווארי לוחץ על העצב השמאלי c6-c7 ? מה התנוחת שינה הכי נכונה? על הגב ? על צד שמאל של הפריצה? על צד ימין? שאלה שניה? בהנחה והתנועות שלי תקינות ויש לי כאבים חזקים רק בשינה. אני קם בלילה וכאב רק אם אני מטעהאת הראש אחורה שמאלה עד למטה, עליי לנתח או יש פתרון אחר? תודה ויום טב

התנחה הנוחה והפחות מכאיבה היא הנכונה. ממש כך ניתוח - חשוב אם יש חולשת שרירים או נזק לחוטה שדרה אם הבעעיה היא בעקר או רק כאב - ההחלטה למעשה בידיך - זו אפשרותאך לא הכרח ואפשר לנסות לעוזר בפיזותרפיה טיפל מנואלי וטיפולים אחרים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה