כאבי גב נוראיים לאמי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/01/2017 | 20:21 | מאת: חיים

שלום רב, אמי סובלת מזה שנים מכאבי גב אשר לאחרונה גברו בצורה קיצונית על רקע תזוזה/שינויים במספר חוליות. מספר רב של משככי כאבים מסוגים שונים לא הצליחו להקל עליה. היום רופא המשפחה שלה נתן לה מרשם ל TRAMADEX 100 MG, אחד בבוקר ואחד בערב. במקביל אמא לוקחת מזה 10 ימים "ציפרלקס" - כדור אחד בערב לפני השינה. מבקש לדעת האם ניתן לבצע את השילוב הבא: ( בהמלצת רופא המשפחה שלה) לרדת לחצי כמות בציפרולקס ולהתחיל את ה TRAMADEX במינון הנ"ל ? בנוסף קיימת רשימה נוספת של תרופות קבועות שאמא לוקחת על בסיס יומי בין היתר גם להורדת לחץ דם..

מציע לעקוב אחר הוראות רופא המשפחה בעניין זה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה