זרמים בשכמות וכאב חזק בגב למעלה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/01/2017 | 21:13 | מאת: אוהד

שלום, יש לי זרמים בשכמות שבאים והולכים וזה ממש כואב + כאב חזק בגב נקודתי. כל פעם שאני מזיז את היד שמאלה ימיניה או מספיק שאני מרים משהו שהוא טיפה כבד, זה ממש כואב לי ואני לא מסוגל לתפקד ככה. עברתי צילום ct והכל תקין, מה עוד יכול להיות? תודה.

חשוב לבדוק בבדיקה הגופנית כמה ממצאים ומקור הכאב ולכן אין לי דרך לתת איבחון בלי בדיקה גופנית במקרה זה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה