שאלה לגבי המינון של התרופות לפני ה-ct

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/01/2017 | 17:37 | מאת: דנה

מחר אני אמורה לעבור ct מוח ובגלל אלרגיה נתנו לי אסטרואידים שאני צריכה לקחת 3 פעמים לפני הבדיקה.קוראים לתרופה prednisone. אני צריכה לקחת 50 מג ונתנו לי שני סוגי כדורים, בצבעים שונים, כי אין כדור של 50. אז ביחד הם צריכים להרכיב את המינון ועכשיו אני לא זוכרת מה זה, מה...(יש כדורים ורודים ולבנים)

כנראה כבר לא רלוונטי אבך לא הייתי מסתכןם לעזור לך במינונים לפי צבעים... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה