ראש כבד, עמום, צף מעל חודשיים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/01/2017 | 01:26 | מאת: איגור

היי, מזה חודשיים אני סובל מראש כבד, עמימות כזאת , כאילו הראש צף , דבר שיכול להמשך אפילו כשעה , מספר פעמים ביום. עשיתי בדיקת EMG שיצאה תקינה, וכל הבדיקות דם ששלחו (בלוטות/סוכר/כליות) יצאו תקינות. עשיתי מבחן TILT TEST שיצא חיובי, אבל אני לא חושב שזה קשור לבעיה. כי כשאני מרגיש את זה הדופק והלחץ דם שלי זהים למצבים שאני לא מרגיש את התופעה. האם זה יכול לנבוע מתזוזה כלשהי בצוואר , חוליות? איך בודקים את זה איזה עוד בדיקות היית ממליץ לבצע? תודה רבה!

זה יתכן אך בודאי לא הדבר הראשון עליו הייתי חושב מציע לך להגיע למומחה לסרחחרות לבירור מסודר של כל האפשרויות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה