תוצאות סיטי גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/01/2017 | 18:55 | מאת: לילך

שלום , בתוצאות סיטי גב תחתון שקיבלתי היום - דיסלוקציה קידמית בגובה c5-6, ללא תפיחות רקמות רכות בסמוך מבנה גרמי שמור. אשמח לדעת מה זה אומר

שיש אי יציבות בין חוליות צוארית 5 ו - 6 על רקע שאינו ברור מהבדיקה - אולי חבלה? מחלה? תהליכים ניווניםם? מציע יעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה