פריצות דיסק צוואריות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/01/2017 | 10:09 | מאת: פריצות דיסק

שלום ד"ר. יש לי פריצות דיסק צוואריות עם לחץ בינוני על חוט השידרה והיצרות הנקבים. כיצד מתבטאות סחרחורות הנובעות ממצב זה? במה הם שונות מסחרחורות אחרות. תודה מראש

זה יכול להיות ביטוי של לחץ על חוט השדרה ומהווה סוג של סימן אזהרה ביחס לצורך בטפול מציע להגיע ליעוץ ממחה עמוד השדרה בהקדם אם תרצה אתה מוזמן לתאם פגישת יעוץ מסודרת במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה