ממצא לגבי גב תחתון בצילום רנטגן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/12/2016 | 11:32 | מאת: טל

שלום רב אני בן 47 ועובד כמטפל סיעודי, בעבודתי מופעל עומס על הגב התחתון בחודש האחרון החל לי כאב בגב התחתון בעיקר בשינה כל פעם שאני מסתובב, בימים האחרונים הכאב החריף עכב שפעת. בצילום רנטגן אובחן שינויים ספונדילוטיים במספר החוליות הצרות מרווחים בין החוליות L4-5-S1 האם מדובר על פריצת דיסק? תודה!

לא מדובר ל שינויים שחיקתיים ניוניים שקשורים לגיל לגנטיקה לעומסים וחבלות אבל לא הוזכר בקע מציע לך לבצע פעילות גופנית מתונה ואם אין הטבה - לפנןות ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה