כאבי גב עקב מאמץ בעבודה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/12/2016 | 07:47 | מאת: עודד

שלום נפגעתי בעבודה עקב הרמת משא כבד ויצא בצילום : right transverse process of L5 של" פרגמנטציה " חזיתי. בצ - ממצא פוסט טראומתי -? חדש לעומת צ. חזיתי מ-13.05.01 פרט לכך מנח, מבנה, צורת שאר לאחר שבוע עשתי מפין והיה רשום אי סדירות בקליטה בl5 האם לעשות ct

קרוב לודאי ממצא לא משמועתי אבל יכול להיות ביטוי לשבר או תלישה של הזיז בחוליה L5 חשוב לבצע CT לברר היטב במה מדובר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה