יעוץ והכוונה לאחר הבחנה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/12/2016 | 12:55 | מאת: נאוה

שלום בעקבות נימול בכפות הרגליים הופנה בעלי לבדיקת CT והסתבר שהוא סובל מספונדילוליטיס בדרגה 1. הומלץ על ניתוח. בעלי בחרדות ומצבי רוח ודיכאון. בנסיונותי הרבים אינני מצליחה לעודד אותו. אני מבקשת לדעת אם ניתן לטפל בבעיה ללא התערבות כירורגית והאם יכול להיגרם נזק נוסף ללא התערבות זו. תודה

איני יודע מה מצבו אום ניתן לעזור ללא ניתוח - בכל מקרה מציע להגעי ליעוץ וחוות דעת נוספת לפני החלטה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה