תוצאות בדיקת CT של גב תחתון בעקבות תאונה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/12/2016 | 22:25 | מאת: דוד

בתי (19) עברה סיטי בעקבות כאבים בגף תחתון ותחושה אש ונימול ברגל שמאל תוצאות הסיטי הם: S1-L5 - המיסקרלזציה של L5 משמאל עם שינויים נוונים גסים במפרק מדומה. אין עדות לבלט דיסק 1. מה זה מפרק מדומה? בדרך כלל מציין שבר שלא התאחה. 2. האם זה ממצע שמסביר את הכאב? 3. שינויים ניוונים בגיל 19 ? מה זה יכול להצביע?

לחא מדובר בשבר אלא בשוני מולד במבנה העצמות שיכול ליצור מעין מפרק בין עמוד השדרה לרגן במקום בו לרוב אין מפרק וזה יכול לגרום לכאב עלתים אפשר לבצע הזרקה מכוונת לאיזור תחת שיקוף במרפאת כאב על מנת לברר אם זה מקור הכאב ואז לשקול טפול מתאים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה