כאב גב עקב תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/12/2016 | 01:33 | מאת: דוד

שלום רב,עברתי תאונה עם האופנוע ובמיון עברתי סיטי חזה,בטן, והממצאים היו שתי צלעות שבורות ו סקלרוזיס באספקט קדמי של מפרקי ה sij,לממצא השני במיון לא התייחסו בכלל,אני דיי סובל מלבד השברים גם מכאב גב במיוחד באמצע עמוד השדרה ובתחתון עמוד השדרה ולחץ שאני הולך או יושב לא זקוף על אמצע עמוד השדרה. לאן כדאי לי לפנות ואיזה בדיקות לעשות?

בשלב ראשון בדיקת אורתופד כללי בקופ]ה תלונה שכיחה מאד גם כשהכל תקין ולכן צריך מעקב ובירור הדמייתי נוסף אם לא ישתפר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה