כאבי גב תחתון ממושכים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/12/2016 | 14:18 | מאת: לי

מזה כשלושה חודשים אני סובלת מכאבי גב תחתון בצד ימין.הרבה זמן זה היה כאב חד שתקף אותי רק לאחר שכיבה ממושכת על הגב ובזמן הנסיונות לקום.עכשיו זה כואב לי בכל תנועה כמעט בקימה מישיבה לעמידה או בניסיון להתכופף. יש לציין שלא כואב לי כלל בזמן מנוחה.אני פשוט נמנעת מלשכב על הבטן או הגב אלא רק על הצד. מה זה יכול להיות?

יכול להיות הרבה דברים הסברי ביות כמובן בעיה בדיסק מתני מתיע להגיע לבדיקת מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה