כאבי גב במשך שבוע ימים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/12/2016 | 13:47 | מאת: נופר

שלום רב, משבוע שעבר התחלתי לסבול מכאבי גב, ללא חבלה, באמצע הגב, בצד השמאלי ממש אחרי עמוד השידרה. הלכתי לרופא משפחה ושלח אותי לעשות צילום בעקבות זה שלפני 3 חודשים גם סבלתי מכאבי גב, אך נתן לי כדורים בשם אוטופן וזה עבר. בנוסף לצילום אמר לי להתחיל לקחת שוב אוטופן, עד היום אני בבית ( 7 ימים) והאוטופן לא כ"כ משפיע על הכאב. בצילום לפי הרופא הכל תקין : ע'ש גבי 2 צילומים * כאבי גב * ע.ש. גבי (חזיתי וצדדי ) ====================== סקוליאוזיס קלה קמורה ימינה . מבנה החוליות והמרווח הבין חוליתי שמורים . סיבת ההפניה: ממצאים: ע'ש מותני 2 צילומים * כאבי גב * ע.ש. מותני (חזיתי וצדדי ) ================= מנח החוליות תקין . מבנה החוליות והמרווח הבין חוליתי שמורים . השאל שלי, מדוע עוד כואב לי? הרופא אומר שזה יכול להיות כאבי גב רגילים, שכולם סובלים מכאבים בגב. אבל לא ברמה כזאת, במידה וזה דלקת מדוע האוטופן לא עוזר לי? איך באמת אפשר לדעת מה יש לי בגב? זה כאבים שנורא מקשים עלי בחיי היומיום. אשמח לתשובתך המקצועית. תודה מראש.

קשה לדעת את הסיבה לתסמיניך לפי התיאור של הבדיקות שבצעת קרוב לודאי שיש צורך בדימות מתקדם נוסף שיתן מדיע יותר רלוונטי על הבעיה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה