המלצות לגבי דר' דוד ישראלי - עיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים ושיפור הראייה

05/04/2009 | 19:17 | מאת: טל

אני שוקלת לעשות ניתוח אינטרלאסיק + CV לפי המלצה אחרי בדיקה שעשיתי במכון עיניים ואני מתלבטת בין דר' דוד ישראלי לבין דר' הירש. הייתי מעוניינת בהמלצות של מטופלים שלהם.

טל שלום, גם ד"ר ישראלי וגם ד"ר הירש הם טובים ומוצלחים ואין לי ספק שהניתוח כך או כך יהיה מוצלח! בברכה, ד"ר אורי מלר

16/04/2009 | 15:00 | מאת: טל

בנוסף,רציתי לדעת האם ישנה בעיה מבחינת הריון ולידה לאחר ביצוע הניתוח. האם יכולה להיות איזו שהיא השפעה על עיניים שעברו ניתוח בתקופת הריוןואו בלידה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים ושיפור הראייה