משקפיים עם מספר גבוה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

27/11/2016 | 12:27 | מאת: חן

היי, אני בת 25, עם קוצר ראייה גבוה מלידה. כמובן שהמשקפיים שלי מקטינות לי משמעותית את העיניים דבר שמפריע לי מבחינה אסתטית, השאלה שלי היא תאורטית: האם יש צפי של פיתוח טכנולוגיה שתאפשר עדשות משקפיים שלא מקטינות את העיניים במספרים גבוהים? הטכנולוגיה כ"כ מתקדמת כיום שזה נשמע לי כ"כ פשוט :) הלוואי ותתני לי תקווה!

08/12/2016 | 13:58 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום חן, כרגע מנסים לפתח עדשות אלקטרוניות המתאימות את הפוקוס שלהן לפי המרחק אליו מתמקד האדם. כך שאולי בעתיד העדשות האלו גם ימנעו את אפקט ההקטנה/ההגדלה של עדשות אופטלמיות.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע