עזרה בבחירת משקפיים לילד

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

25/10/2014 | 13:05 | מאת: שני

שלום, הילד בן חמש וחצי. הומלץ לי על מסגרת עגולה כי בזוג הקודם (הראשון) הוא מנסה כל הזמן להסתכל מלמעלה ולא דרך העדשות. בחנויות הומלץ לי על מסגרת של קידדו או על מירפלקס. מה חשוב בבחירת המסגרת? אילו חברות מומלצות? האם חשוב שהמסגרת מפירמה או לא? המספר 3.5+. האם לבקש עדשה דקה?שוב שיהיו ציפויים? בתודה מראש על תגובותיהם.

28/10/2014 | 17:59 | מאת: סטפני ישראלי

שני שלום, מאוד חשוב לשתף את בנך בבחירת המשקפיים, צריך שהם יהיו נוחים ולא פחות חשוב שיאהב אותם. חשוב שהמסגרת תגיע לגובה הגבות, כדי למנוע הסתכלות מעבר למשקפיים, וזאת הסיבה שהמליצו לך משקפיים עגולים. בנוסף הייתי ממליצה על מסגרת מלאה ושהמוטות יהיו עם קפיץ. אתר זה אינו למטרת מסחרי, ולכן אנו נמנעים מלהמליץ על חברה זו או אחרת. בעדשות עם ציפוי אנטי ריפלקס מקבלים ראיה יותר צלולה וגם מקבלים מראה נקי יותר ללא החזרי אור, לכן כן הייתי ממליצה לבקש עדשה עם ציפוי אנטי ריפלקס. בקשר לעובי עדשות, כן הייתי ממליצה על עדשות דקות במספר כזה, מבחינת הראיה אין השפעה, אלא מראה יותר אסטטי ופחות משקל.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע