פיענוח us

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

16/11/2016 | 03:01 | מאת: רפאל

בעקבות גילוי בבדיקות דם הפרעה בתפקודי כבד עשיתי us וראו שהכל תקין חוץ מלבלב במרקם שומני מה זה אומר?האם זה מסוכן? מה ההשלכות של זה? האם זה חלילה יכול להיות סרטן? אני מאוד לחוץ בבקשה עזרה לא מזמן אישתי נפטרה ויש לי ילדים קטנים תאמרו לי כל שיש על זה

08/12/2016 | 11:53 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

אני מניח שהתכוונת לכבד שומני ולא לבלב שומני. מכל מקום, אם אכן מדובר בכבד שומני הוא בהחלט יכול להיות סיבה להפרעה בתפקודי כבד. המצב אינו קשור לסרטן ובשלב זה לא מסוכן אך חשוב לטפל בזה. יש להתייעץ עם רופא המשפחה בעיניין זה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב