מאוד מאוד דואגת בלחץ

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

05/09/2016 | 09:03 | מאת: ר

שלום דר, הופנתי ל בדיקת מראי בטן בעקבות ירידה במשקל של 4 קילו בחצי שנה. להלן התשובה: כבד טחול תקינים. כליות תקין ללא עדות בלוטות לימפה. כיס מרה- הכיס מודגל. בבדיקת אולטרסאונד כתבו דופן מעט מעובה. עם מבנה לובלרי כעין כובע נזיר גדול ונודור מתאדר באזור צוואר הכובע . יכול להתאים לפלוליפ קטן. מבנה כיס המרה והפוליפבפ בתוכו דורשים המשך מעקב וקורלציה עם ערכי ca-19-9/ שאלותי : האם פוליפ זה סרטן? אם זה היה נראה כמו גידול ממאיר היו כותבים אחרת? מה זאת אומרת מעקב? איך לעקוב? תודה רבה

08/09/2016 | 08:11 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

הממצא שפיר, מה גודל הפוליפ? הפוליפ הינו קרוב לודאי שפיר, יש לדעת את גודלו?

08/09/2016 | 11:36 | מאת: ר

כתבה תואם לפוליפ קטן לא ציינה מה הגודל.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב