כאבים בצד ימין מתחת לצלעות

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

15/08/2016 | 07:27 | מאת: אבי

שלום רב אשתי בת 34 סובלת מספר שנים מכאבים עזים בצד ימין ,תחילה בזמן ההריון אמרו לה שהעובר דוחק את הצלעות ,אך עברו כבר שבע שנים מאז ,שהכאבים היו בזמן כיפוף מטה,ולאחר מכן אחרי אוכל ,והיום הכאבים ספונטניים וחזקים יותר,נעשו בדיקות כגון קולונסקופיה ללא ממצאים ,אולטראסאונד,MRI'CT תפקודי כבד ועוד ועוד, נמצא כבד מוגדל ושומני אך הרופאים טוענים שזה לא מקור הכאב ,מה עוד שבמישוש כבד מוגדל לא מורגש,לציין שאאחרי התקף היא מרגישה צורך לדחוף עם האצבעות לכיוון הכאב שבין הכבד לצלעות ואז יש הקלה מסוימת.עזרתך הדחופה.

18/08/2016 | 11:10 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

נראה שעברה בירור הדמייתי מקיף שלא מצא את מקור הבעיה, נשארה הבדיקה הגופנית ע"י כירורג.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב