תפקודי כבד בהריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

22/02/2016 | 20:46 | מאת: עדי

שלום. אני בשבוע 38 להריון. ברקע תלסמיה מינור ואנמיה. משבוע 20 התפתחה המוליזה המתבטאת בירידה בהמוגלובין, ירידה בהפטגלובין, עליה ברטיקולציטים ועליה בתפקודי כבד הדרגתית Alt 26 בטווח Ldh 500 גבוה מהטווח Alkp 180 גבוה Ast 40 גבוה Bilurubin 1.2 בימים האחרונים צבע הצואה שלי נהיה רך וצהוב וכן גוון העור טיפה הצהיב האם יכול להיות מסוכן בערכים וסימפטומים כאלה? אני אמורה בעה ללדת בעוד כשבועיים. האם אמור לעבור לאחר הלידה או שמא זה יכול להשאר ? תודה

19/05/2016 | 19:29 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ההפרעה בתפקודי הכבד איננה חמורה ולא צריכה להפריע ללידה. אני מעריך שזה יסתדר לאחר הלידה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב