אבחון CT טיפול וכאב

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

20/02/2016 | 13:06 | מאת: אחמד

בתשובה ל ct רשום עכירות שומן מזנטריאלי עם ריבוי קשרי בקוטר עד 7 מ"מ בבטן עליונה ואמצעית פניקוליטטס ?misty mesentery? ריבוי קשרי ליפמה בעיקר קטנים ברטרופריטונואם אחדים מעט מוגדלים בשרשרת הצליאק נראה קשר ליפמה המימדים 1.8*1.0 ס"מ ממצאים לא ספציפיים לקורלציה קלינית כבד שומני

21/02/2016 | 12:16 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

הממצאים אכן לא ספציפיים, יכולים להיות כתוצאה מתהליך דלקתי בבטן או תהליך גידולי מסוג של לימפומה. צריך לראות את הממצאים בהקשר של תלונות וסימני המחלה אצל החולה, ולהחליט על המשך ההתקדמות בבירור.

29/02/2016 | 14:36 | מאת: ahmad Kaadan

מה המשך הטיפול לעשות פיופסיה או גסטרו או אפילו ct חוזר

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב