חולשה ועייפות נוראית.

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

21/07/2015 | 17:19 | מאת: אורלי

אובחנתי עם כבד שומני המון זמן ולא טיפלתי בזה. לאחרונה הרופא שלח אותי לבדיקות עקב תלונות מצידי על עייפות נוראית שפוגעת בעבודתי. תוצאות הראו 250 כולסטרול וטריגלצירידים גבוהים. של 250. יש לי אבן בכיס המרה שנים. פעם או פעמיים לפני שנים היו כאבים ומאז אין ולא כואב לי כלום. הרופא שלח אותי לאולטרסאונד בטן עליונה . ורק ברביעי לחודש הבא קבעו לי תור. אני סובלת גם מתת פעילות בלוטת התריס. שאלתי היא אני ממש מפחדת לעשות את האולטרסאונד שלא יהיו לי הפתעות בקשר למחלה הארורה ההיא. סרטן. האם כבד שומני יכול לגרום להרגשה של עייפות כמו עילפון? גם אמרו לי שאני נראית לא טוב צהובה . היה לי פעם צהבת אבל זה עבר לי.

02/09/2015 | 10:44 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

בת כמה את? מה יש בבדיקות הדם? מה עם ספירת הדם, תפקודי הכבד? תת פעילות בלוטת התריס יכולה להיות סיבה טובה לעייפות בעיקר כאשר מדובר בתת פעילות משמעותי של הבלוטה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב