אחרי ניתוח לכריתת כיס המרה ליחה תמידית ויש לי כיח

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

08/08/2015 | 21:34 | מאת: איילה

אני בדיוק ימים ספורים אחרי ניתוח כריתת כיס המרה ומאז הניתוח מרגישה שעולה לי ליחה תמידית ויש לי כיחכוח כל הזמן תחושה שכאילו עולה לי שמן לגרון כמו ריפלוקס תמידי וזה יוצר לי כמו צריבה בגרון וכמובן בחילה וסיחרור תודה לך

02/09/2015 | 10:49 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

התחושה הזו יכולה להיות קשורה לצינור ההנשמה שהיה במהלך הניתוח בקנה הנשימה, יתכן גם צרבת על רקע סטרס ניתוחי ולכך לרוב מספיק לקחת תרופה להורדת חומציות הקיבה כגון זנטק או אומפרדקס. לרוב התחשוה הזו אמורה להשתפר ספונטאנית תוך מס ימים.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב