כאב של דקירות בצד ימין בבטן העליונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

11/07/2015 | 14:30 | מאת: אנונימי

לפני ארבע ימים קמתי בבוקר עם כאב של דקירות בצד ימין בבטן העליונה חשבתי שזה יעבור אבל עד עכשיו זה לא עבר אני לא יודעת למה זה כואב כל כך קשה לי לנשום כי זה כואב כל נשימה ללכת גם קשה הכל ניהיה קשה בגלל שכשאני עושה משהו זה זה כואב כאילו דוקרים לי בבטן מה זה יכול להיות

14/07/2015 | 07:57 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

הרבה אפשרויות באות בחשבון, יש צורך בפרטים נוספים ובבדיקה גופנית. עקרונית יש לפנות לרופא לבדיקה, אפשר גם רופא משפחה. הייתי מבצע צילום חזה ו- US בטן עליונה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב