טבור

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

17/06/2015 | 19:43 | מאת: עדי

שלום. מזה כמה ימים יש לי כאב חד בטבור. זה כבר קרה לי בעבר ועבר מעצמו. יש לציין שהתופעה החלה לאחר הפלה אבעית שעברתי לפני מספר חודשים. האם יכול להיות קשור להפלה? אם לא מה יכולות להיות הסיבות לכאב כזה שבא והולך? תודה

20/06/2015 | 11:54 | מאת: עדי

יש לציין ששבוע לפני שהחלו הכאבים, עברתי צילום רחם

25/06/2015 | 18:32 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

לא נראה לי קשור להיסטוריה הגניקולוגית, אלא אם כן מדובר בכאב טבורי כחלק מכאב של הבטן התחתונה. אפשרויות אחרות לכאב טבורי יכולות להיות ציסטה בטבור, דלקת או בקע. ממליץ להבדק ע"י כירורג ולבצע US של הטבור.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב