ניתוח להורדת ציסטה מזנב הלבלב

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

04/05/2015 | 00:19 | מאת: מודאגת

שלום אני בחורה צעירה ואמורה לעבור ניתוח לצורך הסרת ציסטה גדולה מזנב הלבלב. אני מנסה לחפש כירורג שמתמחה ספציפית בלבלב וזה לא ממש פשוט. אני אשער שהפורום לא יוכל להמליץ לי על שם ספציפי (אם כי הייתי שמחה) אך לפחות המלצות למקום הכי מנוסה בזה בארץ ואם יש מישהו שעבר ניתוח דומה אשמח לקבל פרטים. זה מאד מאד חשוב תודה מראש

14/05/2015 | 13:48 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

בעיקרון ציסטה מסוג זה, באישה צעירה , בדר"כ שפירה, אך מומלץ להוציאה. הניתוח יכול להעשות בלפרוסקופיה, ללא צורך בפתיחת הבטן. בניתוח זה כורתים את זנב הלבלב כולל הציסטה.מס בתי חולים מתמחים בסוג זה של ניתוח שהינו פשוט יותר בהשוואה לניתוח של ראש הלבלב.

27/05/2015 | 02:04 | מאת: מודאגת

21/07/2015 | 17:24 | מאת: אורלי

בוולפסון מחלקת גסטרו מעולה. חברתי עברה שם ניתוח מסובך ומרוצה מאוד. ניתוח שקשור ללבלב .

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב