לפני ניתוח כיס מרה...

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

08/04/2015 | 20:55 | מאת: חיה

כבת 30 בריאה לאחר 3 חו'ד ניתוח שרוול, מזה כחודש סובלת מהתקפים של אבנים בכיס מרה, ובגלל בדיקות של תפקודי כבד גבוהים ביטו את הניתוח, מה אני יכולה לעשות בכדי להוריד את הערכים?WBC 11/230--- GGT U/L 181 GPT 127--- GOT AST 245

07/05/2015 | 18:42 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ראשית את צריכה לעבור ניתוח להסרת כיס המרה. שנית, האם ההפרעה בתפקודי הכבד חדשה או שהייתה גם לפני ניתוח השרוול? אצלך הפרעה בתפקודי הכבד יכולה להיות על רקע של כבד שומני א על רקע של מעבר אבנים לתוך צינור המרה. האם בבדיקת הסונר הייתה הרחבה של דרכי מרה? האם בבדיקות דם עוקבות קיים שיפור בתוצאות תפקודי הכבד?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב