כאבים אחרי ניתוח כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

20/03/2015 | 06:01 | מאת: יעלושי

עברתי ניתוח להסרת כיס המרה לפני כחודשיים עקב התקפים מטורפים של כאבים ברום הבטן עם הקרנה לגב וצד ימין ואבן בגודל 1.5. מיד כשיצאתי מהניתוח היו לי כאבים לא הגיוניים שרק מורפיום דרך הוריד הרגיע לי אותם... מאז ועד היום ממשיכה לחוות התקפים חזקים כל יום ובעיקר בלילה ושום משכך כאבים לא עוזר לי, קשה לי לאכול, לישון ולטפל בתינוק בן 3 חודשים... עשיתי אולטרסאונד שיצא תקין, בדיקות הדם תקינות לחלוטין! הצילו.. קורסת מה עוד ניתן לעשות? לבדוק? ראוי לציין שאני מקבלת אומפרדקס פעמיים ביום עקב טעם מר שעולה לפה שלא עוזר בכלל...

28/03/2015 | 22:35 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

מה לגבי אבנים בכליות? האם יש התייחסות לכך בבדיקת הסונר? בדיקת שתן לכללית? במידה וה- US תקין, יש צורך להיוועץ עם גסטרו ולעבור תבחין נשיפה, כמו גם אפשרות לבדיקת CT בטן.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב