כבד שומני

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

13/02/2015 | 02:40 | מאת: נעים הליכות

1.כיצד ניתן לחיות עם כבד שומני!אני בן 69 שנה GOT=37; GPT=58;GGT=69 ,TRIGLICERIDE=174 קולסטרול=155,LDL=90 2.אובחנתי לאחרונה בGASTRITIS ןלוקח בבוקר NEXIUM 40ו 20בערב צריך ליטול גם TESTOSTERON 40,MICROPIRIN,VIAGRA 100 .כיצד עלולים להשפיע התרופותהנ"ל על הכבד? (סובל מי.ל.ד מאוזן,דום נשימה מטופל בCPAP)

21/02/2015 | 20:30 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

דיאטה דלת שומן, להמנע משתיית אלכוהול ומתוקים, מומלץ פעילות גופנית קבועה עמו הליכה של שעה 3 פעמים בשבוע. בנוסף, הטיפול בטסטוסטרון יכול לגרום להפטיטיס כולסטטית, , להפרעות בתפקודי כבד עד לצהבת. ידוע כי יכול להעלות רמת הכולסטרול "הרע" בדם ולהוריד רמת הכולסטרול ה"טוב".

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב