אבנים בכיס המרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

27/01/2015 | 16:25 | מאת: לילי

עברתי us בגלל תלונות של צרבת (שלא מופיע שאני שומרת על דיאטה לא חומצית ) וכאב בטן עליונה שבינתיים חלפו .בסונר כבד וטחול תקינים.כיס המרה בגודל תקין ,הודגמו אבנים בגודל עד 1 ס"מ,דופן אינו מעובה ,דרכי המרה אינן מורחבות.אני מבקשת לדעת האם יש צורך בטיפול ואיזה סוגי טיפולים מומלצים.אודה מראש לתשובה.

29/01/2015 | 12:34 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

האם תוכלי להרחיב על אופי כאב הבטן שהיה לך, והאם לווה בתופעות אחרות, מתי מופיע, כמה זמן נמשך? האם עוצמתו קבועה או בצורת צירים של כאב?

01/02/2015 | 11:54 | מאת: לילי

הכאבים היו בדומה לכאבי בטן של יציאה ,נמשכו כשבועיים הם לא היו ברצף אלה בדומה לציר,במקביל היה צרבת ,הכאבים חלפו ,ואני נמנעת מלאכול מוצרים הגורמים צרבת .לכן עברתי us שהתגלו בו האבנים בכיס המרה.תודה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב