כאבים בבטן העליונה ודקירות בגב

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

31/08/2014 | 22:52 | מאת: ד.

שלום רב, אני בת 41 לאחר שלש לידות (שניים בקסרי) לאחרונה אני חשה כאבים באזור הבטן העליונה באזור הצלעות בעיקר לאחר ארוחה, כמו כן תחושה שהאוכל לא מתעכל ונשאר איפהשהו בושט יש לציין שלחיצה עם יד על הבטן בצד שמאל מצליחה לעצור את הכאב לזמן מה. בנוסף כאבים בצורת דקירות בגב העליון שמקרינים ליד ימין. שאלתי היא מה יכול להיות מקור הכאב? תודה רבה

15/09/2014 | 08:07 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

הייתי מתחיל עם אולטרהסאונד של הבטן העליונה לבירור אבנים בכיס מרה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב