ממצאים בבדיקות אולטרסאונד ct mri

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

07/09/2014 | 13:01 | מאת: תיקי

שלום גילו לי us בטן כולליטיאזיס מוקד קקוגני באונה השמאלית של כבד כ-15 מ"מ כנירא המנגיאומה. ct המניאגיומה באונה שמאלית של כבד וממצא חריד נוסף אשר טיפו אינו ברור הופנתי לבדיקת mri אונה שמאלית של הכבד המנגיאולות נגע גדול הרחבה של דרכי מרה סמוך לו. אני בחרדה ורוצה לדעת מה אתה ממליץ לעשות אני בת 42

15/09/2014 | 08:14 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

לא בטוח שהבנתי את המייל עקב אולי בעית איות, מכל מקום , האם התכוונת לאבחנה של המנגיומה בכבד השמאלי? וגודלה 15מ"מ או ס"מ? והאם קיימת הרחבה של דרכי מרה בסמוך לה? ובאותה הזדמנות, מאילו סימפטומים את סובלת? כאב בטן? האם יש הפרעה בתפקודי הכבד?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב