תופעות לוואי מכריתת כיס המרה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

18/08/2014 | 19:54 | מאת: בדוי

שלום, עברתי לפני שבוע ניתוח לכריתת כיס המרה עקב אבנים. הניתוח נעשה לפרסקופית ונעשה בהצלחה. לאחר הניתוח הצואה התחילה להיות יותר ויותר בהירה עד שעכשיו היא כולה ממש בהירה האם זה קשור לניתוח? יש לציין שלוקח אימורן ופרדניזון למחלת אוטואימיון ברקע. ואין שום שינוי בתזונה (טבעוני,ללא שמן,ללא מלח, ללא גלוטן,ללא חלב...) תודה מראש

26/08/2014 | 12:19 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

בהנחה שאיל לך צהבת ואת חשה בטוב מאז הניתוח , אינני רואה את הקשר לניתוח כיס המרה שעברת והייתי ממליץ רק מעקב.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב