אבנים קטנות בכיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

22/06/2014 | 11:41 | מאת: בינדי

שלום רב, לאחרונה ערכי תפקודי הכבד עלו.נשלחתי לאולטרסונד הכל נמצא תקין למעט אבנים קטנות בכיס המרה. יש לי סכרת סוג 1 9 שנים,אני בת 60 כיום,ברזל 34 בבדיקה אחרונה.יש לי תור לכירורג מנתח בשבוע הבא. מה לדעתך ימליצו לי לעשות, בהתחשב במחלת הרקע? תודה

26/06/2014 | 20:51 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

האם היו גם כאב בטן? אלו אנזימים עלו ומה קרה עם עלייה זו?

29/06/2014 | 10:14 | מאת: בינדי

שלום רב, בתשובה לשאלתך:עשיתי 3 פעמים את בדיקות הדם. ערך ALT(GPT היה 225,)ASTGOTהיה138'לאחר הבדיקה השלישית ALT היה 158, ASTהיה142,GGT היה 39. היתה לי מדי פעם תחושת בחילה ואי נוחות בבטן.לא כאבים חזקים.יש לי כאב חולף בגב ימני עליון שלא הצלחתי למצוא בדיוק את המקום הכואב. תודה בינדי

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב