ערכי GPT גבוהים מאד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

18/06/2014 | 20:38 | מאת: רונית

שלום לפני כ 7 חודשים נותחתי ניתוח "שרוול" תוך 7 חודשים ירדתי 35 קילו אני מקפידה על נטילת ויטמנים לפני כשבועיים תקפו אותי כאבים בעזים בבטן העליונה ביום א' עשיתי בדיקות דם תוצאות גבוהות במדדי תפקוד כבד GPT 643 GGT 302 GOT 226 ALK 111 בנוסף תוצאות חריגות נוספות TRANSFERRIN 194 FERRITIN 390 UREA 14 NEUT% 38 VITAMIN B1 STATUS 98 בדיקה ממרץ VITAMIN B1 STATUS 247 בדיקה ממרץ בנוסף בבדיקת US מהיום נמצאו אבנים קטנות מרובות בנוסף , בחודשיים האחרונים שתן עם ריח חריף ורע מאד !!! האם יש קשר בין הדברים ? מה המלצתך להמשך בירור וטיפול ? תודה

26/06/2014 | 20:00 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

כנראה שתצטרכי בעתיד להוציא את כיס המרה, בינתיים להמנע מאכילת מטוגנים, מאכלים שומניים, חלמון ביצה, טחינה וכיוצא בזה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב