אחרי ניתוח כיס מרה,

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

22/04/2014 | 19:22 | מאת: אור

ואולי בלי קשר לניתוח הalkp liver עכשיו הוא 100, כשהגבוה המותר הוא 65, וביום שישי אני עושה סוף סוף mrcp, אני לא יודעת מה יש לי. אני יודעת שאני במתח ואם אתה יכול להאיר קצת את עיני, או שמחכה לבדיקה. יש לי גם כאבי בטן בקיבה, לפני שנה עשיתי קסטרוסקופיה והוציאו 3 פוליפים, יכול להיות שאעשה נוסף.אני צריכה לעשות עוד בדיקות, כמו אולטרה סאונד בטן? וכאלה? תחזור אלי. תודה.

30/04/2014 | 12:50 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

האם יש עודף משקל? סכרת? יתר שומנים בדם? מה לגבי שאר אנזימי הכבד כמו בילירובין, ALT, AST וכן GGT? את יכולה לתאר ביתר פירוט את הסימפטומים שלך?

30/04/2014 | 14:25 | מאת: אורית

alt 12' ast 17 הבדיקות האלה הכל בסדר, גם הבילרובין, רק הalk liver 102 גבטה, alkaline פוספטז 130 dcuvv/ושלשול שבועיים. ללכת למיון? הרופא אומר מעי רגיש. הכי קל להגיד. אני לוקחת אנזימים וחיידקים טובים,אוכלת אורז וצנימים כבר שבועיים. בקיצור, ככה לא תצליח לרפא אותי, עם כל הרצון הטוב שלך, או להגיד לי מה יש לי. אני צריכה למיון, לא יודעת איזה בית חולים, או לרופא כבד גם לא יודעת לאיזה. סליחה ששגעתי אותך. תודה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב