ניתוח הרניה בבית חולים השרון

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

04/04/2014 | 07:08 | מאת: גצל בן עמי

נותחתי השבוע ב1/4/2014 ניתוח בקע בבית חולים השרון המנתח היה דר גיל אוחנה ברצוני להודות לו האיש אדם מדהים איש רגוע עונה על כל שאלה בכל מצב אני משכתי את ההרניה במשך 7 שנים בגלל פחד מניתוח המצב למטה נראה מפחיד ומסוכן אני ממליץ בחום על גיל אוחנה מקצועי ברמה גבוהה ומלאך באופי גיל המון המון תודה וברכות גצל בן עמי

24/04/2014 | 18:02 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

היי גצל תודה רבה על המחמאות הנהדרות האלה, זה בהחלט עושה טוב לעוסק במלאכה שהיא אומנם מלאכת קודש, אבל לעיתים מתישה ושוחקת. תודה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב