שריטה מחתול בגואטמלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

04/11/2016 | 07:10 | מאת: שני

אני אולי טיפה היפוכונדרית ואני מתנצלת מראש, אבל אתמול בבוקר התיישב עליי חתול ושיחקתי איתו קצת ואז כשרציתי להוריד אותו הוא בטעות שרט אותי שריטה ממש קטנה באצבע ביד וירד לי טיפה דם. עכשיו אני בגואטמלה והחתול בטוח לא מחוסן. הוא היה נראה בריא אבל הבנתי שאפשר להדביק במחלת הכלבת גם שבועיים לפני שהתסמינים מתפרצים. יש לי ממה לחשוש?

חיטוי מקומי קבלת חיסון לטטנוס באם את לא מחוסנת בחמש השנים האחרונות . להתייעץ עם לשכת הבריאות טלפונית או במייל .

מנהלי פורום רפואה דחופה