כאבים בקיבה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

24/10/2016 | 23:16 | מאת: אממ

היי לפני מספר חודשים נהיה לי כאבים עזים בקיבה, בחילות, שלשולים, חולשה, זה היה יום וחצי שהייתי בערך בצום ושתיתי הרבה תה ולימון.. וזה עבר. (אגב הייתי אצל הרופא והוא לא מצא מה הבעיה) ו.. שוב זה חזר מאתמול בלילה שוב כאבים עזים לא יכולה לאכול רוצה להקיא כל היום (אני מפחדת להקיא אז שותה הרבה לימון) מקווה שמחר כבר יעבור.. אבל השאלה שלי היא: מה זה יכול להיות? מה עושים כדי למנוע את הסיוט הזה? ואיך מטפלים? ואם יש צורך לבקש בדיקות מסויימות מהרופא כי בבדיקה גופנית רגילה לא נמצא פיתרון.... אשמח לעצה.. (גיל 26)

יש להיבדק על ידי רופא המשפחה ולהחליט באם יש צורך בבירור ...............

מנהלי פורום רפואה דחופה