כאב בצלעות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/10/2016 | 02:31 | מאת: אילת

אני סובלת כבר חודש משיעול ליחה וכאבי גרון, בתחילה לקחתי כדורי מציצה ונמענתי מחלב אך לא עזר ולאחר 3 שבועות פניתי שוב לרופא ובנוסף לכל המופיע למעלה יש קשיי נשימה ונאמר לי לקחת אנטיביוטיקה מוסקול נגד כאבי שרירים אך כבר שבוע לוקחת את הכגורים פעמיים ביום ולא עוזר - הכאב חזק מאוד בצלעות עם כל שיעול הוא מתחזק וקשה לנשום ולא עובר, מה לעשות ?

יש לבצע צילום חזה וצילום מכוון לצלעות באם לא קיימת הטבה לאחר הטיפול האנטביוטי ונוגדי הכאב .

מנהלי פורום רפואה דחופה