שפה עליונה התנפחה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

09/08/2016 | 17:29 | מאת: אנונימית

אני בטירונות וקמתי בלילה בהרגשה מוזרה, נגעתי בשפה העליונה והיא הרגישה קשה הלכתי לראות במראה וכל השפה העליונה הייתה נפוחה. זה פעם ראשונה שזה קרה לי. לא ידוע לי כיום שאני אלרגית למשהו וגם לא גירד לי ולא מצאתי עקיצת יתוש, הרופא אמר שהוא חושב שזו אלרגיה. יש לציין שבעבר עשיתי בדיקת אלרגיות והכל יצא תקין. יש הסבר לתופעה?

אם נשללה עקיצה , סביר להניח שמדובר בתופעה אלרגית . באם התופעה תחזור , יש להיבדק שוב ע"י רופא אלרגיה .

מנהלי פורום רפואה דחופה