שאיפת גז מצתים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

15/07/2016 | 22:00 | מאת: דור אשקלון

שלום דוקטור, היום מיליתי גז במצית ולאחר מכן כל הגז שנכנס למצית נפלט מהמצית כניראה בגלל תקלה. הגז התפזר לי בחדר וכנראה ששאפתי ממנו קצת. מאז אני לא מרגיש טוב קצת סחרחורות חולשה כללית וקצת עלה לי החום. קראתי באינטרנט שזה מאוד מסוכן אבל מה ששאפתי היתה כמות קטנה יחסית, שאלתי היא אם עליי ללכת לרופא בדחיפות או שיכול להיות שנלחצתי בגלל מה שקראתי והגוף הגיב בהתאם לזה.

יתכן שנלחצת . שטיפות מקומיות .... אוורור החדר .. יציאה החוצה בכדי לנשום אויר צח ........

מנהלי פורום רפואה דחופה