כדור נרבן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

04/07/2016 | 00:08 | מאת: אני

ביקשתי מהרוקח כדור שינה, והוא נתן לי נרבן... אני חושבת שזה לא לשינה.. כי זה לא עובד בכלל... בעבר קניתי כדור שינה אחר ובאמת היה עוזר לי.. את הנרבן הוא אמר לי לקחת 2 כדורים לפני השינה ובגלל שזה לא הועיל לקחתי עוד כדור אחד ( אני מפחדת להגזים כי המינון המקסימלי הוא 2) זה באמת כדור שינה? ואם אקח מינון גבוה יותר מה עלול להיות? לא כתוב בדף המצורף מה קורה במינון גבוה....

כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה . לא לעבור על המינון המומלץ . כל מקרה לגופו ..................

מנהלי פורום רפואה דחופה