כוון ברור

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

05/05/2016 | 15:19 | מאת: הבן

אבי בן 80 לפני שבועים חש חוסר יציבות בחנוני. עשו סיטי במיון לשטף דם. לא ממצא חריף. באקו דופלר יורקי צוואר קורטיד תקין. ככה כמעט 3 שבועות. לפני 10 שנים דימום בצרבלום ראו באמאראיי. היו תסמינים ברורים יןתר פה עיקום קל. רוק דבור הרב תוקן תפקד טוב. שאלתי במצב כזה שלא יודעים בוודאות שזה דימום מוחי קל. אנו זןמרים על איזון לחץ דם יומיןמי.האם מותר לתת בונדורמין לשי ה. זה לא יכול להח יר את חוסר היציבות? שאלה שניה. האם בהעדר תסמינים חוץ מחוסר יציבות ואכן במדרגות כן מעד הגכלים לא מדייקות במיקום המדרגה! זה עדין ברור לכוון דימום מוחי או אףאוזן גרון? בנוסף אולי הבונדורמין ירגיע אותו ודווקא זה יגלה שזה יותר מצב חרדתי? או לא לנסות. ? אובדי עצות. תודה

הטקסט לא ברור . הבנתי שבוצע סי טי מח בגלל סחרחורת ללא ממצא מיוחד . סיפור בעבר ( לפני 10 שנים ) של דימום בצרבלום שהתגלה במריי . לדעתי למאות שסי טי מח ודופלר קרוטיס תקין , יש מקום להערכה נוירולוגית ושקילת ביצוע מריי . יש מקום להערכה של רופא א.א.גרון .

מנהלי פורום רפואה דחופה