כאבים חדים בחזה ובראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

18/04/2016 | 14:51 | מאת: ליאור

שלום, אני חיילת בת 19, סובלת מכאבים חדים בראש בערך פעם ביום - בצד שמאל בד''כ כבר מעל לחודשיים, ומכאב חד במרכז החזה בערך פעמיים ביום כמעט חודש . גם בראש וגם בחזה הכאב נמשך בערך דקה או שתיים וחולף . עשיתי אקג ובדיקת דם ושתי הבדיקות יצאו תקינות , וקיבלתי הפנייה לנוירולוג - עדיין לא קבעו לי תור . מה אפשר עוד לבדוק בקשר לכאבים בחזה ? האם יש קשר בין הכאבי ראש לחזה ? מהם דרכי טיפול ? תודה רבה

לכאבי ראש , יש להיבדק ע"י נוירולוג לצורך הערכה נוירולוגית . בקשר לכאבים בחזה , בוצע א.ק.ג וניתן להיבדק ע"י קרדיולוג להערכה נוספת באם צריך .

מנהלי פורום רפואה דחופה