כאבים בבטן העליונה ובצד שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

12/04/2016 | 15:42 | מאת: נופר

שלום, מזה כשבועיים יש לי כאבים גם בבטן העליונה וגם בצד שמאל, מדי פעם הרגשה גם של כאבים חדים בצד ובגב. במהלך התקופה היה מקרה אחד שהטלתי שתן והיה לי כאב חד ואיום באותו צד אך זה היה חד פעמי. מאז אני עדיין סובלת מכאבים שהולכים וחוזרים. מה יכולה להיות הסיבה?

נראה שמדובר בכאבים ממקור דרכי השתן \ כליה הכאב החד מעל איזור מותן \ צד שמאל תוך כדי מתן שתן יכול לרמז על כך . כדאי להיבדק ולבצע בדיקות בסיסיות לפחות במסגרת קופת חולים .

מנהלי פורום רפואה דחופה